(Hernieuwbare energie) opslag is een Europese kwestie en

Interconnectoren om groene stroom te beheren

LONDEN (Reuters) Het opbouwen van meer elektriciteitsverbindingen tussen Groot-Brittanni? en de omliggende markten kan een antwoord zijn op het beheer van zijn groeiende moncler nederland productie van hernieuwbare energie, wat moeilijk te voorspellen is en niet kan worden opgeslagen, zei een moncler jassen dames manager van National Grid dinsdag.

Interconnectoren naar continentaal Europa en Scandinavi? kunnen helpen om het Britse elektriciteitssysteem in balans te houden wanneer de productie van hernieuwbare energie, zoals wind- of zonne-energie, de vraagniveaus overschrijdt.

kunnen het antwoord geven dat ze worden gebruikt om overtollige elektriciteit te exporteren. (Hernieuwbare energie) opslag is een Europese kwestie en oplossing, moncler jas dames sale zei Craig Dyke, moncler jassen outlet manager strategieontwikkeling bij netwerkbeheerder National Grid, tijdens een conferentie in Londen.

Hij moncler jas sale voegde eraan moncler dames toe dat moncler jas outlet Groot-Brittanni? waarschijnlijk meer interconnectoren nodig had jassenmoncler dan de nieuwe gepland voor Noorwegen, Belgi? en Frankrijk, maar exacte cijfers waren niet onderzocht.

Groot-Brittanni? is momenteel verbonden met Frankrijk, Ierland en Nederland via kabels met een gecombineerde capaciteit van 3.500 megawatt (MW).

De regering schat dat moncler jassen 31.000 MW onshore en offshore windenergiecapaciteit tegen 2020 beschikbaar zou kunnen zijn in het VK, een meer dan verviervoudiging van de huidige ge?nstalleerde windcapaciteit.

Groot-Brittanni? moet voldoen moncler heren aan moncler jas heren sale een juridisch bindende doelstelling om 15 procent van de energiebehoefte van het land uit hernieuwbare bronnen te halen.

Groot-Brittanni? kon wel 5000 MW aan interconnectiecapaciteit moncler jassen dames sale met Noorwegen bouwen, zei David moncler outlet MacKay, wetenschappelijk adviseur van het moncler jas dames Britse ministerie van 2018 moncler energie.

zou misschien 10 gigawatt aan interconnecties met andere landen kunnen bouwen, maar dat zal moeilijk zijn, zei hij.

Noorwegen zou kunnen besluiten om verdere interconnectie met andere landen aan te gaan, zoals Duitsland, waar het beheer van enorme moncler uitverkoop hoeveelheden intermitterende hernieuwbare energie al een moncler sale realiteit moncler jassen heren sale is, waardoor er minder moncler sale moncler outlet sale flexibiliteit is voor transport naar het VK.

Het voordeel van het bouwen van interconnectoren om overtollige groene energie te beheersen ten opzichte van andere technologie?n, moncler jassen heren zoals grote batterijen, is financieel.

kan qua kosten verstandig zijn, maar de moncler jas heren meeste andere technologie?n kunnen MacKay zeggen.

De 260 kilometer lange BritNed-verbinding tussen Groot-Brittanni? en Nederland, die in april 2011 werd geopend, kost 600 miljoen euro om te bouwen, terwijl batterijopslag niet op commerci?le schaal is bewezen.Dónde estamos

C/ Sol, 8 33400 Avilés
(Asturias)

google maps app

Contáctanos

Nos puedes encontrar en:

C/ Sol, 8 33400 Avilés (Asturias)

O a través del siguiente número de teléfono:

606 563 829 horario de llamadas de 9 a 13.00

O envíanos un Mail

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través de este formulario de contacto

4+3=?