moncler jassen dames werkloosheid en groeiende

Bain Capital verdedigt het bedrijfsleven tegen de aanvallen van Romney

De Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney verdedigde dinsdag zijn bedrijfsmodel, verzette https://www.monclersale.nl zich tegen aanklachten en valt banen uit, terwijl Amerikanen economisch worstelen. moncler jassen dames werkloosheid en groeiende inkomensongelijkheid.

In een brief aan investeerders op moncler jassen dames sale dinsdag zei het in Boston gevestigde bedrijf dat het honderdduizenden banen had gecre?erd in zijn 28-jarige geschiedenis en honderden goede doelen had gesteund.

Bain moncler heren zei minder dan 5 procent van de bedrijven die het investeerde in faillissement en wees op het traject van zijn moncler jas dames sale portefeuille, moncler jas dames met meer dan 7 procent omzet moncler sale en $ 4,1 miljard moncler jassen outlet aan moncler jas heren sale gerealiseerde winst uit zijn fondsen in 2011.

Bain zei dat zijn bedrijven de omzet sinds de investering wereldwijd met meer dan $ 105 miljard hebben zien stijgen, inclusief moncler outlet sale $ 80 miljard aan groei in de Verenigde Staten, en dat bedrijven momenteel wereldwijd meer dan een miljoen mensen in moncler outlet dienst hebben.

niet elk bedrijf kan succesvol zijn, bij een fair-minded assessment moet ook rekening worden gehouden met de banen die zijn behouden in de moncler jassen heren sale bedrijven die we moncler uitverkoop hebben omgedraaid, getransformeerd en vervolgens gegroeid, zei Bain. economie worstelt om te herstellen.

Maar Romney-tegenstanders hebben Bain afgeschilderd als een bedrijfsovervaller die profiteert ten moncler outlet koste van gemiddelde Amerikanen. openbare pensioenfondsen, hebben gezegd dat politieke aanvallen geen verschil hebben gemaakt in hun beoordeling van Bain en dat hun focus ligt op het rendement en de moncler nederland kosten die moncler dames ze in rekening worden gebracht.

In de brief aan investeerders zei Bain dat het veel respect had voor moncler jas outlet diegenen die een openbare dienst nastreven, onder vermelding van Romney, maar voegde eraan toe dat de private equity-onderneming los stond moncler jas sale van de politiek.

Bain-directeuren bedankten investeerders voor hun steun te midden van retoriek en politiek lawaai

van onze directeuren en medewerkers nemen individuele beslissingen ter ondersteuning van de oorzaken en politieke kandidaten die verschillende visies hebben, maar we verzekeren u dat Bain Capital zelf is afgescheiden van de politiek, schreven zij.

Twain beroemd witticisme, eerst je moncler jassen feiten, en dan kun moncler jassen heren je ze verdraaien zoveel je wilt, is helaas een kenmerk van moncler jas heren het 2018 moncler huidige politieke proces geworden, voegde ze eraan toe.Dónde estamos

C/ Sol, 8 33400 Avilés
(Asturias)

google maps app

Contáctanos

Nos puedes encontrar en:

C/ Sol, 8 33400 Avilés (Asturias)

O a través del siguiente número de teléfono:

606 563 829 horario de llamadas de 9 a 13.00

O envíanos un Mail

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través de este formulario de contacto

4+3=?